2013. augusztus 24., szombat

Kritika 20,~The Vampire and The One Direction Life

                                                The Vampire and The One Direction Life
http://thevampiresandtheonedirectionlife.blogspot.hu/

Fejléc: Nincsen túl sok minden rajta csak ami kell.A címnek vagy a betű típusát vagy pedig a színét változtasd meg, vagy esetleg nagyítsd ki. Ott ahol az 5 srác van ott is nagyítsd ki egy kicsit.
Pont:5/3

Kinézet: Vagy a hátteret változtasd meg vagy amiket lefogok írni. Világosítsd ki a bejedzések hátterét mert nagyon sötét. Ha viszont úgy hagyod akkor a betű színét változtasd meg mondjuk olyan piros színre amilyen a blog háttere. Ha úgy nem lesz olvasható a betű maradj az egyszerű fehérnél vagy valami halvány színnél.Mint pl a 11.résznél van..:) A rendszeres olvasók modult rakd a chat elé.
Pont:10/7

Történet: A prológust olvastam. Lehet hogy tévedek de úgy vettem észre hogy Vámpírnaplók fan vagy. Tetszik a sztori. Rövid részeket írsz..írj kicsit hosszabbakat.
Pont:10/9

Írásmód: Tetszik ahogyan írsz. A prológusban sokat szerepel kicsit annak a srácnak a neve aki a lányt átváltoztatta. Használj a neve helyett más szavakat vagy egyáltalán semmit mivek abban a részletben csak ketten szerepelnek és így is tudni hogy kiről van szó.
Pont:10/8
Összesen:35/27

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése